Sidor

måndag 27 september 2010

September månadsutmaning

Magdas Scrapbooking har en utmaning där man ska använda ett höstmotiv och i färgerna orange, grönt och brunt. Den lyckliga vinnaren erhåller ett DT-gästpaket för en månad!!

Mitt "höstiga" motiv blir den söta Tossa från Bildmålarnas stämpelklubb i augusti. Jag har färglagt - som vanligt - med mina ProMarker. Höstlöven var från en annan stämpel från samma stämpelklubb, där jag klippte bort övriga stämpeln för att bara få med löven. Textstämpeln kommer också från Bildmålarna. Mönsterpapperna kommer från MME "Magnolia" som säkert är ganska gamla, men jag tycker de är fina, och de går ju dessutom i höstens färger! Blommorna har jag knåpat ihop alldeles själv och de har fått lite glitterstickles på sig. Bladen chalkade jag med lite brunt, mörkare grönt och orangerött för att få mer hösttoner på dem, vilket kanske inte syns så bra här... Pärlorna och det prickiga bandet har jag fått med i något klubbpaket, men varifrån kommer jag inte ihåg nu.

Här är några närbilder...
Nu ska jag försöka lägga upp mitt bidrag i Magdas forum...

7 kommentarer:

Susanne sa...

Hej och tack för din kommentar... den värmer nu i höstrusket! Kikar runt lite på din blogg och jag kan bara säga WOW... otroligt fina kort du gör. Tack för titten och ha en fortsatt trevlig vecka. Kramizar Susanne

Anonym sa...

Vilket härligt höstkort du har gjort! Jättefint! :)
Tack för kommentaren i min blogg! Jag har lagt till en "följarfunktion" nu... Jag har inte haft någon tidigare, men nu är det gjort! Tekanna hittar du en mall till hos Card Carousel. :)
//Annica H

citronlime sa...

Åh vilket fint höstkort! Stämpeln är för himla söt.
Och vilka fiiiina blommor du gjort! Det måste jag också testa!
Kram

Annette sa...

Fint kort! Höstfärgerna är verkligen härliga!

Annette

Susanne sa...

Hej igen!
Tack för din kommentar och jag håller tummarna att du vinner hos Magdas... ditt kort är jättehärligt!
De(Magdas) har kommenterat mitt kort och tydligen var jag med i tävlingen iallafall... det hade bara hamnat i en egen flik.. De andras LO är ju helt bedårande så chansen att vinna är nog minimal för min del... Tror att du har stor chans... Ha en trevlig helg!
Kramizar

NuttesPyssel sa...

Så fint kort! riktigt höstigt. =)

Malin/Majamelon sa...

Tack snälla för dina goa ord hos mej! Dom värmde gott.
Ljuvligt, höstigt kort du har gjort! Håller tummarna för att du vinner =)

Ha en fin söndag!
Kram
Malin