Sidor

måndag 25 april 2011

Altrad majsburk och besök hos Pysselgalen/Droppen i Smedby

Det var inte det lättaste att dekorera en majsburk. Den här blev sparsamt dekorerad och fick göras klar i en hast innan vi skulle iväg till kalaset.
Det här fick bli "baksidan" och rosetten fick jag sätta där bara för att dölja det mesta av den fula överlappningen av den utstansade bården.
Barnens kusin som firade sin 15-årsdag blev i alla fall jätteglad, och det blev en del huvudbry innan jag förklarade för alla hur jag fått in pengarna i burken! :-)
Här fick jag oxå användning av min nyinköpta miniworld Magnolia "Will you be my valentine Tilda", pillig att färglägga, men tror jag kommer få mycket användning av den...
***************************************
Idag har jag äntligen fått tid att ta mig ut till Smedby och Pysselgalen. Lite saker inhandlades förstås.
Det blev några cardstock, embossingfön, textstämpel, perfect pearl och krympplast. Handlade lite garn från Droppen också, så nu ska jag sätta igång att virka blommor!

3 kommentarer:

Eva sa...

Heja på! När man väl har kommit igång med att altra burkar kan det bli en mani....
Den här blev ju jättesöt!
Skön Valborg hälsar Eva

Louise sa...

Så fin burk du har gjort. Förstår att kusinen blev jätte gald. Vem hade inte blivit det. Själv har jag inte haft några tomma burka ännu men hoppas på att få snart. Jag vill också göra så här fina burkar. Du har verkligen blivit duktigt och det är kul att se hur du utvecklas.
Kram Louise

Chris_P sa...

Superfin burk! Det är kul att göra dom där burkarna och limpistolen blir snabbt en bästa vän :-)