Sidor

måndag 18 juli 2011

Kort till 2-årig kille!

Fick en beställning på ett kort till en 2-årig kille. Ingen lätt uppgift... Hittade det här coola papperet hos Sandra i Pysselgalens butik, "Aliens - To The Moon" från Fancy Pants. Bokstäver och siffra i mossgummi, några knappar och utstansade stjärnor. Robotarna är en gammal stämpel jag fick låna av min pysselvän Veronica som hon hade själv när hon var barn!!
Den här gången blev insidan väldigt enkelt dekorerad...Beställaren blev i alla fall riktigt nöjd... hon fick tårar i ögonen och med darr på rösten sa hon - så fint... Kan man få ett bättre betyg!? :-)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen!
Vad fint kortet blev! Inte är jag ett dugg förvånad för dina alster är verkligen så genomtänkta allihop. Du få alltid till det så bra på slutet. Jag är glad att jag kunde hjälpa dig och vad roligt att även gamla stämplar(vi snackar sent 70-tal) fortfarande kan fungera!

Pappas kort blev till slut verkligen bra.Tack för dina smakråd.Jag är grymt nöjd! Jag får väl visa det på min blogg när den är färdig. Kan ju fixa med den nu när det regnar ute.

Regnkramar från Veronica

Anneli Mellstrand sa...

Jätte fint kort , idag är det pysselväder eller hur ???????
Kram
// anneli

snojbi sa...

Ett superfint kort

Eva sa...

Passar väl alldeles utmärkt till en liten kille! Härliga glada färger.
kram Eva

Susanne sa...

Vilket härligt och färgglatt kort du skapar... me like!!! Kramizar

Mahlin78 sa...

Toksött kort! Kram