Sidor

söndag 24 juli 2011

Uppdrag åt Pysselgalen!

Fick i uppdrag från Sandra på Pysselgalen att göra ett par kort på de här papperna!! Ett hedrande uppdrag tycker jag! :-)


Det här härliga papperet är från My Minds Eye - "Fancy Doily Stella Rose" och baksidan på det har jag använt som en ram runtom. Kortbasen är Bazzill.
Övrigt är från mitt egna som jag stansat, punchat och allt vad det nu heter... :-)
Blomman är egenhändigt virkad (med garn jag köpt av Maria på Droppen) och texten är embossad i silver. Hittade matchande halvpärlor att dekorera med också!


Det här coola papperet med bilar på är också från My Minds Eye - "Hit the Road" och kortbasen är Bazzill. Gamla knappar jag haft liggandes, som nu kommer till användning, fick också pryda kortet. Vimpeln är utklippt för hand och till bokstäverna har jag använt min dymo. Stämpeln är en clearstamp från Smirk som är färglagd med ProMarkers och så "lackade" jag självklart bilen med Crackle Accent! :-)

7 kommentarer:

Mahlin78 sa...

Wow så kul! Och vilka snygga kort du gjort! Gillar den handvirkade blomman :-) Hoppas du får en bra semester!!! Kramiz

snojbi sa...

Båda korten är kanonsnygga

Eva sa...

Härliga kort i fina matchande färger.
tycker Eva

Ninni sa...

Oj vad jag gillar båda dina kort. De är så fina i färgerna och papperna och dekosen är perfekta ihop.

Kram Ninni

Karin sa...

Så trevligt att hitta hit till dig och njuta av alla fina kort!

Louise sa...

Så fint du har skapat. Du hittar alltid på små egna uppfinningar som man inte ser någon annanstans. Du går från klarhet till klarhet.
Alltis lika roligt att titta in här och se vad du gör.
Många Kramar Louise

anti porn sa...

Totally unique and wonderful card. It is superb creation as well as beautiful way you arranged each and every things, I like those green ribbon so much.