Sidor

torsdag 15 september 2011

Trappstegskort

Jag har gjort ett julkort med en vikning som jag inte brukar använda mig av, nämligen trappstegskort! Alltid kul att prova på något nytt... :-)

Som bas till mitt kort har jag använt cardstock Bazzill white. Den gulliga flickan är utklippt ur bildarket från Pion Design "Från Mormors Vind". Har inte varit så förtjust i sådana här färdiga motiv innan, men nu har jag ändrat mig... ;-)
Runt motivet har jag lagt en ram med Glitter Stickles "Cinnamon". Har även använt ett mönsterpapper från Fancy Pants "Glistening Snow" som jag fäst på brun cardstock Bitter chocolate.


Närbild på blomman...


Blommorna är utstansade med Nellie Snellens "Flower punch set" och de gröna kvistarna med Nellie Snellens "Branch". Vinröda halvpärlor från Reprint både i blommornas mitt och på motivet. Textstämpeln är embossad med vitt embossingpulver. På de vita stjärnorna har jag i blommorna lagt på Fun flock white och på de övriga har jag sprayat med Perfect Pearl.

Det mesta av materialet jag har använt kan du hitta hos Pysselgalen i webshopen, så kika in där!!

6 kommentarer:

Frida sa...

Ett jättefint o juligt kort! =)
Kram Frida

Pyssel och Kort sa...

Vilken härlig bild,
jätte fint.
Kram Elin

Eva sa...

Först och främst varmt GRATTIS till ditt DT-uppdrag!!!
Gillar det här trappstegskortet jättemycket, har många gånger tänkt testa men det har inte blivit av...nu fick jag ny inspiration!
Ha det gott
kram Eva

Ninni sa...

Helt underbart julkort, så mycket vintage som jag gillar.

Kram

Anneli Mellstrand sa...

Ett superfint kort....
Vet ej vad det beror på men alltid svårt att kommentera på din blogg ??????

kramm
//anneli

Chris_P sa...

Underbart fint!!!