Sidor

måndag 17 oktober 2011

Pysselgalens oktoberutmaning

Här har jag själv gjort ett försök att tolka Pysselgalens utmaning denna månad... Inte lätt, men kul att få tänka till lite (eller mycket)!! :-)


Det härliga fotot Sandra har tagit innehåller ju många olika material och former! Sten, järn, trä, papper och kristall. Papper var ju det lättaste!! Järn fick bli mina egengjorda "fotohörn" (av papper) som jag stansat ut och sedan färgat in med Alcohol Inc Copper för att få metallkänslan. Trä blev en bit bark som jag stämplade och embossade på. Sten fick jag inte med som material, men jag tolkade den vita kvadratiska stenen som just en kvadrat och där är det den vita CS som får stå för det. Kristall blev de små dew dropsen.
Den fina vita spetsen kan du hitta hos Pysselgalen liksom papperna från Prima "Signature" och Quick Quotes Paper "Khaki". Den runda diesen är en Nellie Snellen.
 

7 kommentarer:

Susanne sa...

Härligt kort du gjort... barkbiten var en skojig detalj. Tack för inspirationen!!!
Kramizar Susanne

Mahlin78 sa...

Men vilken läckert kort! Tycker du har lyckats tolka bilden på ett grymt bra sätt :-) Kram kram

Pyssel och Kort sa...

Super läckert!!
Kram Elin

Nettan sa...

Fint kort! Beundrar dem som får till kort i enbart naturens färger. Vilken kanonidé att skriva på bark och dina fotohörn ser precis ut som metall. Här finns många detaljer att bli inspirerad av. /Nettan

Ninni sa...

Vackert kort och kul idé!

Kram

Tesa sa...

Härligt, lycka till!
Tack för besöket:)
Kram Tesa

Lilla Pyssel Inger sa...

Vilket härligt kort i underbara värma färger jag tycker om mycket :) Gillar ditt val av detaljer:)

TUSEN TACK snälla du för dina trevliga rader om min Hatt och Hatt ask vad glad jag blir att du gillade det: )Det uppskattas mycket:)

Önskar dig en jättetrevlig dag och ha det bäst :)

Kramar från Lilla Inger ♥:)